Miten haen hallitukseen?

Lokillan toiminnan toteuttaa yhdistyksen hallitus, johon kuuluu neljästä kahteentoista jäsentä. Hallitus valitaan syksyllä syyskokouksessa ja hallituskausi alkaa tammikuussa kestäen kokonaisen vuoden. Hallituksessa on erilaisia vastuutehtäviä, jotka päätetään jokaiselle uudelle hallituksen jäsenelle tammikuun järjestäytymiskokouksessa.

Ainejärjestötoiminta on mukavaa tekemistä opiskeluiden ohella. Pääset vaikuttamaan, järjestämään tapahtumia ja tutustut uusiin ihmisiin. Toki saat ainejärjestötoiminnasta myös muutaman opintopisteen rekisteriisi sekä mukavan plussan ansioluetteloosi! Voit hakea mukaan, oli sinulla aiemmasta järjestötoiminnasta kokemusta tai ei. Lokilta on erittäin hyvä vaihtoehto, jos aiot ensimmäistä kertaa hallitustoimintaan. Lokillan hallituksessa et pääse kuormittumaan liikaa ja hommia tehdään hyvällä yhteismeiningillä.

Jos siis yhtään mietit Lokillan hallitukseen hakemista, niin osallistu syyskokoukseen! Jos et jostain syystä pääse osallistumaan syyskokoukseen, niin ota meihin yhteyttä ennen kokousta, jotta tiedämme kiinnostuksestasi. Voit kertoa sen jollekin hallituksen jäsenelle kasvotusten, lähettää meille viestiä Facebookissa tai pistä vaikka sähköpostia osoitteeseen lokiltarauma@gmail.com. Rohkeasti mukaan vaan!